Βροχερός θα είναι ο καιρός, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία που παρουσίασε ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τον κ. Κολυδά, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, πριν τα Φώτα, θα παρατηρηθεί «πρόσκαιρη πτώση του υδραργύρου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και με λίγες βροχές».
Μάλιστα, ο διευθυντής της ΕΜΥ πρόσθεσε σχετικά με τον καιρό: «Υποχώρηση των θερμοκρασιών προς τα μέσα του μήνα, με περισσότερα φαινόμενα», ενώ συμπλήρωσε: «Με τη θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά θα κυλήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου».
Καιρός: Η πρόγνωση Κολυδά
«Με τη θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά θα κυλήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, με πρόσκαιρη πτώση του υδραργύρου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και με λίγες βροχές.
Υποχώρηση των θερμοκρασιών προς τα μέσα του μήνα, με περισσότερα φαινόμενα .
Καλή χρονιά».
Καιρός: «Ποδαρικό» με 42 βαθμούς διαφορά η θερμοκρασία
Το 2025 έκανε «ποδαρικό» στην Ελλάδα με μία τεράστια διαφορά θερμοκρασιών, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, μεταξύ του χιονισμένου Παρνασσού και των ηλιόλουστων Χανίων, υπήρχε διαφορά θερμοκρασίας 42 βαθμών.
Συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος αναφέρει στην ανάρτησή του:
«Ποδαρικό με 42 βαθμούς διαφορά έκανε ο χιονισμένος Παρνασσός με τα ηλιόλουστα Χανιά !
Χανιά: 19 βαθμοί
Σέσι Παρνασσού: -23 βαθμοί.»
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.