Ο καιρός μέσα στην εβδομάδα που διερχόμαστε αναμένεται καλός για τα εποχιακά επίπεδα, με αυξημένες θερμοκρασίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάλουμε ακόμα τα «ανοιξιάτικά» μας.
Όπως είπε με ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, καλό θα είναι να μην σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (20 και 21 Ιανουαρίου), καθώς νέα δεδομένα «βλέπουν» περαιτέρω επιδείνωση του καιρού.
Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου
Στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ έγραψε: «Στο μεταίχμιο δύο εποχών η εβδομάδα που θα διανύσουμε. Όσοι σχεδιάζετε ταξίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα καλό είναι να παρακολουθήσετε τις καιρικές εξελίξεις μέσα από τα δελτία καιρού τα επόμενα 24ωρα».
Ειδικότερα, προειδοποίησε πως «ενισχύεται, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το σενάριο επιδείνωσης του καιρού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (20-21 Ιανουαρίου), με αρκετά... χειμωνιάτικες αποχρώσεις σε συνδυασμό και με θυελλώδεις ανέμους αλλά και αισθητότατη πτώση της θερμοκρασίας».
- «Πάλι κουβά»: Η όλα τα λεφτά πρώτη δήλωση του Akyla μετά τη λήξη του Τελικού της Eurovision 2026
- Eurovision 2026 - Τελικός: Νικήτρια η Βουλγαρία - Στην 10η θέση η Ελλάδα με τον Akyla
- Eurovision 2026: Πώς οι βαθμοί των επιτροπών κράτησαν χαμηλά τον Akyla και την Ελλάδα
- Χάρρυ Κλυνν: Ο κωμικός - προφήτης που ήταν πιο μεγάλος από την ίδια τη ζωή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.