Μενού
proastiakos
O προαστιακός σήμερα | Eurokinssi
  • Α-
  • Α+

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Elias στην κυκλοφορία του Προαστιακού. Με βάση την πρωινή ενημέρωση της Hellenic Train, τα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή του Αεροδρομίου, πραγματοποιούνταν μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο - Μεταμόρφωση.

Ωστόσο λίγο μετά τις 11 το πρωί, νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι αποκαταστάθηκε η τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ και σταδιακά ομαλοποιούντα τα δρομολόγια προς Αεροδρόμιο και Κιάτο. Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1542 και 1543 (Αθήνα - Χαλκίδα - Αθήνα) θα υποκατασταθούν με λεωφορεία.

Η αμαξοστοιχία με αριθμό 1306 (Πειραιάς - Κιάτο) και ώρα αναχώρησης 08:15, αναχώρησε με 15 λεπτά καθυστέρηση από τον σταθμό της Κινέτας.

Προβλήματα με καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων υπάρχουν και στη γραμμή της Χαλκίδας λόγω πτώσης ηλεκτροδότησης στο τμήμα Αυλώνα - Οινόη ενώ αναμένεται ο έλεγχος της γραμμής από τον ΟΣΕ.

Η αμαξοστοιχία 1538 (Αθήνα - Χαλκίδα) και ώρα αναχώρησης 09:26, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία. Τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω σταθμεύσεις: ΣΚΑ,ΑΧΑΡΝΑΙ,ΔΗΛΕΣΙ,ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ,ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΠΑΝΤΕΙΧΙ.

Κακοκαιρία Αττική: Αποκαταστάθηκε το τραμ

Το δρομολόγιο με αριθμό 1539 (Χαλκίδα - Αθήνα) και ώρα αναχώρησης 09:08, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο και θα εκτελέσει τις παρακάτω σταθμεύσεις: Οινόη,Οινόφυτα, Άγιος Θωμάς, Αυλώνα, Σφενδάλη, Αφίδναι, Άγιος Στέφανος, Δεκέλεια, Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 882 ενώ η αμαξοστοιχία με αριθμό IC 51 (Θεσσαλονίκη - Αθήνα) και ώρα αναχώρησης 05:00, καταργείται μερικώς στο τμήμα Λειανοκλάδι μέχρι Αθήνα και δεν υποκαθίσταται με λεωφορεία. Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 καταργείται στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα Λειανοκλάδι-Θεσσαλονίκη με λεωφορεία.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 7 του Τραμ, Ασκληπιείο Βούλας- Αγία Τριάδα Πειραιά, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.