Μενού
voreia evoia laspi
Λίμνη Εύβοιας. | Gimnastirio Limnis
  • Α-
  • Α+

Μέχρι τη θάλασσα φαίνεται πως έχει φτάσει η λάσπη στη Λίμνη της βόρειας Εύβοιας, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις και ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία Elias.

Η κατάσταση στην Εύβοια είναι δύσκολη τις τελευταίες ώρες, καθώς καταγράφονται πλημμυρισμένα σπίτια, φουσκωμένα ρέματα και κλειστοί δρόμοι. Στην περιοχή βρέχει ασταμάτητα από τις 3 τα ξημερώματα και οι τοπικές αρχές τονίζουν ότι στη βόρεια Εύβοια έχει πέσει περισσότερο νερό από ό,τι κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel.

Εικόνα από την Λίμνη στην βόρεια Εύβοια με την λάσπη από την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή να έχει φτάσει στην θάλασσα:

voreia evoia laspi 2
Λίμνη Εύβοιας. | Gimnastirio Limnis

Κακοκαιρία Elias: Σοβαρά προβλήματα

Ο κεντρικός οδικός άξονας που συνδέει τη βόρεια με τη νότια Εύβοια έχει αποκοπεί, λόγω κατολίσθησης στην περιοχή Δερβένι, ενώ πολλές περιοχές είναι χωρίς ρεύμα από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς δέντρα ξεριζώθηκαν και έπεσαν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ. Προβλήματα αναφέρονται και σχετικά με την υδροδότηση.

Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στις Ροβιές, στη Λίμνη, στο Μετόχι και στο Πευκί. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί εστάλη μήνυμα από το 112 στο Μαντούδι, που προειδοποιούσε για κίνδυνο υπερχείλισης χειμάρρων.

Να σημειωθεί ότι σε περιοχές τις βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα στο Πευκί, επιχειρούν οι πυροσβέστες της 1ης ΕΜΟΔΕ.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA