Μενού
voloskakokairia
Κάτοικοι καθαρίζουν φρεάτια στο Βόλο. | gegonota.news
  • Α-
  • Α+

Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει στον Βόλο η επέλαση της κακοκαιρίας Elias. Σύμφωνα με το gegonota.news στη συμβολή των οδών Παγασών και Παπακυριαζή, οι κάτοικοι είδαν τα σπίτια τους να γεμίζουν και πάλι με λασπόνερα.

Τα πεζοδρόμια σε πολλούς δρόμους του Βόλου έχουν γεμίσει με κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές, ενώ οι πολίτες προσπαθούν με σκούπες να απομακρύνουν τα νερά. Στην 2ας Νοεμβρίου, απέναντι από το δημαρχείο, οι κάτοικοι καθαρίζουν μόνοι τους τα φρεάτια.

Διαμαρτυρίες

Ίδια εικόνα καταγράφεται από το gegonota.news και στην Καραμπατζάκη με Προσκόπων Αϊδινίου του Βόλου. Μάλιστα, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι από νωρίς το πρωί τηλεφωνούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για να γίνει άντληση των υδάτων από τον δρόμο που πλημμύρισε εξαιτίας των βουλωμένων φρεατίων. «Εδώ και 20 μέρες τώρα, παρά τις κλήσεις και τις εκκλήσεις μας, κανείς από την ΔΕΥΑΜΒ δεν ήρθε να αντιμετωπίσει την κατάσταση», τονίζουν χαρακτηριστικά οι πολίτες.

Δείτε εικόνες από το gegonota.news:

volos dromos
Με λασπόνερα γέμισαν οι δρόμοι του Βόλου. | gegonota.news
volos dromos 3
Κάτοικοι προσπαθούν να απομακρύνουν τα νερά. | gegonota.news

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.