Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει στον Βόλο η επέλαση της κακοκαιρίας Elias. Σύμφωνα με το gegonota.news στη συμβολή των οδών Παγασών και Παπακυριαζή, οι κάτοικοι είδαν τα σπίτια τους να γεμίζουν και πάλι με λασπόνερα.
Τα πεζοδρόμια σε πολλούς δρόμους του Βόλου έχουν γεμίσει με κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές, ενώ οι πολίτες προσπαθούν με σκούπες να απομακρύνουν τα νερά. Στην 2ας Νοεμβρίου, απέναντι από το δημαρχείο, οι κάτοικοι καθαρίζουν μόνοι τους τα φρεάτια.
Διαμαρτυρίες
Ίδια εικόνα καταγράφεται από το gegonota.news και στην Καραμπατζάκη με Προσκόπων Αϊδινίου του Βόλου. Μάλιστα, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι από νωρίς το πρωί τηλεφωνούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για να γίνει άντληση των υδάτων από τον δρόμο που πλημμύρισε εξαιτίας των βουλωμένων φρεατίων. «Εδώ και 20 μέρες τώρα, παρά τις κλήσεις και τις εκκλήσεις μας, κανείς από την ΔΕΥΑΜΒ δεν ήρθε να αντιμετωπίσει την κατάσταση», τονίζουν χαρακτηριστικά οι πολίτες.
Δείτε εικόνες από το gegonota.news:


- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.