Αυξημένη είναι η στάθμη του Κηφισού από το μεσημέρι της Τετάρτης, λόγω των βροχοπτώσεων που πλήττουν την Αττική, ενώ η κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα.
Σύμφωνα με το Orange Press Agency, η στάθμη μέχρι αυτή την ώρα δεν εμπνέει ανησυχία, όμως εκφράζονται φόβοι για την περίπτωση που «κατεβάσει» πολύ νερό και τα φαινόμενα διαρκέσουν ώρες.
Διαβάστε ακόμα: Κακοκαιρία στην Αττική: Φουσκώνει ο Ιλισός - «Σε πλήρη επιφυλακή οι πυροσβέστες»
Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 στην Αττική
Νωρίτερα, ήχησε το 112 στην Αττική, καθώς η κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα, με ισχυρές βροχές, χιόνια και θυελλώσεις ανέμους, ενώ τα σχολεία παραμένουν κλειστά.
Συγκεκριμένα, στο μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρεται: «Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν στην Περιφέρεια Αττικής από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως αναγκαίες. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».
- Πύρινος εφιάλτης στη Δυτική Αττική: Στην Αγία Σκέπη μπήκε η φωτιά – Νέο 112 για εκκενώσεις περιοχών
- Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου
- Τραγωδία στην Ψάθα: Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων
- Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τα σενάρια που διαψεύδονται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.