Μενού
Κακοκαιρία Αττική
Κεραυνός στην Αθήνα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Elias που σαρώνει τα κεντρικά της χώρας με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πολλούς κεραυνούς. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενταθούν τα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Μέσω του live χάρτη βροχής του windy μπορείτε να δείτε πού έχει βροχές και καταιγίδες τώρα στην Ελλάδα, αλλά και την εξέλιξη των φαινομένων τα επόμενα 24ωρα.

Δείτε τον διαδραστικό χάρτη

Κακοκαιρία Elias: Νέα προειδοποίηση της ΕΜΥ για τις επόμενες ώρες

Επικαιροποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε από την ΕΜΥ την περασμένη Δευτέρα, την ώρα που η κακοκαιρία «Elias» συνεχίζει να σφυροκοπά αρκετές περιοχές της χώρας.

Χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας «Elias» είναι οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες, οι χαλαζοπτώσεις και η έντονη κεραυνική δραστηριότητα, με τα φαινόμενα να υποχωρούν από την Πέμπτη (28/09).

Πιο αναλυτικά:

  • Σήμερα Τετάρτη (27/09) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Στερεά (Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και τα βορειότερα τμήματα της Βοιωτίας), τη Θεσσαλία (κυρίως ανατολική και νότια), τις Σποράδες και την Εύβοια (κεντρική και βόρεια).

  • Την Πέμπτη (28-09-2023) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται έως τις πρωινές ώρες στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και βόρεια), τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA