Ταλαιπωρία βίωσαν επιβάτες της Hellenic Train την Κυριακή, καθώς αμαξοστοιχία του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα ακινητοποιήθηκε σε δύσβατο σημείο λόγω τεχνικού προβλήματος.
Παρόλο που η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 38 επιβατών της αμαξοστοιχίας από ειδικό τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ ήταν επιτυχημένη, οι επιβάτες έμειναν για περισσότερες από 4 ώρες.
Σε βίντεο καταγράφηκε επίσης η προσπάθεια των πυροσβεστών να βγάλουν από το τρένο τους επιβάτες.
Το τρένο της Hellenic Train, με 38 επιβάτες, εκτελούσε το δρομολόγιο 1336 Διακοπτό - Καλάβρυτα και ακινητοποιήθηκε κοντά στην περιοχή Τρικλιά. Επιβάτης ανέφερε στην εκπομπή Live News του Mega:
«Οι άνθρωποι μείνανε παγιδευμένοι για 4 ώρες μέσα στο τρένο. Η Hellenic Train δεν είχε καθόλου να τους δώσει νερό. Ο κλιματισμός δεν δούλευε γιατί το πρόβλημα ήταν ηλεκτρολογικό.
Δεν τους επέτρεπαν να κατέβουν γιατί ήταν επικίνδυνο, είχαν ζέστη, δεν έπιασαν τα κινητά τους ήταν στη μέση του πουθενά. Στο τέλος η κουνιάδα μου έπαθε κρίση πανικού, διότι παιδάκια έκλαιγαν, ηλικιωμένοι λιποθυμούσαν. Ταλαιπωρούσαν τους ανθρώπους, τους είχαν σε κανονική ομηρία για 4 ώρες. Είχα τρελαθεί, δεν ήξερα τι κάνει το παιδί μου».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.