Νεαρή γυναίκα στα Καλάβρυτα δεν άντεξε άλλο τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της, έφυγε από το σπίτι της, πήγε στο Αίγιο και κατήγγειλε ενδοοικογενειακή βία.
Πρόκειται για 28χρονη, μητέρα τριών παιδιών.
Το ποτήρι ξεχείλισε όταν η γυναίκα που ήταν θύμα κακοποίησης από τον άνδρα της, δέχθηκε επίθεση με σιδερένιο εξάρτημα τζακιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News o 33χρονος επιχείρησε να την κάψει και να την σημαδέψει στο πρόσωπο. Χθες η 28χρονη αποφάσισε να μετακινηθεί από τα Καλάβρυτα στην Αιγιάλεια για να ζητήσει βοήθεια από τις Αρχές.
Τελικά μεταφέρθηκε στην Πάτρα όπου φιλοξενείται στην Αστυνομία, μαζί με τα παιδιά της.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.