Σύγκρουση τραμ με βανάκι σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Άλιμο, στο ύψος της λεωφόρου Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συρμός του τραμ συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με βανάκι που κινούνταν στο σημείο.
Από τη σύγκρουση, το μπροστινό μέρος του τραμ προσέκρουσε στο πλάι του οχήματος, χωρίς ωστόσο να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές, σύμφωνα με το noupou.gr.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ τα ακριβή αίτια του ατυχήματος αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές.
Λόγω του περιστατικού, η κυκλοφορία στο σημείο ενδέχεται να παρουσιάσει προσωρινές δυσκολίες, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει διακοπεί η κίνηση των συρμών του τραμ και στις δύο κατευθύνσεις, τόσο προς Γλυφάδα όσο και προς Πειραιά.
- Εβίτα Αγαΐτση: «Η καούκα ξυρίστηκε, παιδιά, είναι τρίχες» - Η μάχη της γνωστής ηθοποιού με τον καρκίνο
- «Μου γνώρισε τον σύζυγό μου»: 5 επώνυμες Ελληνίδες που τις έκαναν προξενιό
- Σοφία Βεργκάρα: Η συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο που τράβηξε τα βλέμματα
- Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη στιγμή που τη ρωτάνε για τη Ρία Ελληνίδου - Τι απάντησε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.