Ο Μέμος Μπεγνής εξομολογήθηκε για την επιχειρηματική κίνηση που τον οδήγησε σε τεράστια οικονομικά προβλήματα και τον ώθησε να αναλαμβάνει κάποιες δουλειές που πιθανόν δεν θα έκανε αν δεν πιεζόταν από χρέη.
«Όταν είσαι ηθοποιός πρέπει να τσαλακώνεσαι. Καλούμε να κάνω κάποιες δουλειές για βιοποριστικούς λόγους.
Δεν έφτασα στο σημείο να κάνω άλλο επάγγελμα. Ακόμα και στην κρίση δεν έμεινα εκτός δουλειάς. Επένδυσα τα χρήματα μου σε ένα ταχυφαγείο και καταστράφηκα.
Ακόμα δεν έχω ξεμπλέξει και είναι πολλά. Δεν ήξερα να διαχειριστώ κάτι τέτοιο. Εντάξει θα ξεμπερδέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Διαβάστε ακόμα: Μέμος Μπεγνής: «Ακόμα και 500.000 ευρώ να μου έδιναν, δεν θα διαφήμιζα αλλαντικά»
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημαντική βοήθεια που αποτέλεσαν για εκείνον οι φίλοι του.
«Έχω καλούς φίλους και κάνω ψυχοθεραπεία με καλούς φίλους, Είναι ωραίο ι άνθρωποι σου να σου λένε την αλήθεια κι ας πονάς.
Κάποιοι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να έχουν αυλή. Θέλουν τους γλείφτες γύρω τους. Δεν έχω προσδοκίες από τους ανθρώπους μόνο από τους φίλους μου», εξομολογήθηκε.
- Τζανής Πολυκανδριώτης: «Στον σεισμό του '99 έμεινα 24 ώρες κάτω από τα χαλάσματα του σπιτιού μου»
- Ντόρα Μπακογιάννη: «Πήγα να πάθω εγκεφαλικό με το 44% του AFD»
- Το ματς Μητσοτάκη - Σαμαρά, η after συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα και το παρεάκι που γράφει άσχημα
- Ο φονικός σεισμός της Αθήνας: Ένα ξεχασμένο ρήγμα, δύο δονήσεις και 15 δευτερόλεπτα τρόμου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.