Μενού
sxoleio-porta.
Προαύλιο σχολείου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Περιστατικό βίας έλαβε χώρα έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα, όπου πατέρας μαθητή δέχθηκε επίθεση από άλλο γονέα - κατά πληροφορίες - και χρειάστηκε να βρει άσυλο εντός του σχολικού ιδρύματος για να σωθεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας βρισκόταν έξω από το σχολείο όταν, περί τις 08:00 σήμερα Δευτέρα (20/11), και δύο άνδρες βρήκαν από σταθμευμένο Ι.Χ. και κινήθηκαν προς το μέρος του, με άγριες διαθέσεις.

Του επιτέθηκαν και εκείνος, για να γλιτώσει, αναγκάστηκε να μπει μέσα στο προαύλιο του σχολείου, όντας αιμόφυρτος.

Ο ένας από τους δράστες, που φέρεται να είναι πατέρας άλλου παιδιού με τον οποίο το θύμα είχε λεκτική αντιπαράθεση πριν μερικές μέρες, συνέχισε τις απειλές από τα κάγκελα, μέχρι που αποχώρησε από τον χώρο.

Όταν έφτασε η αστυνομικό στο χώρο, οι δράστες είχαν φύγει από το σχολείο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σε ανακοίνωσή του, καταδικάζει το περιστατικό και δηλώνει πως οι γονείς είναι «συγκλονισμένοι από το πρωτοφανές περιστατικό βίας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA