Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/11) στην Καλαμάτα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε μια απανθρακωμένη γυναίκα.
Λίγο μετά τις 6 το πρωί ξέσπασε φωτιά στις Εργατικές Κατοικίες της Αγίας Τριάδας. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες που μπήκαν στο διαμέρισμα, να αντικρίζουν μια απανθρακωμένη γυναίκα, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.
Όπως ανέφεραν γείτονες, πριν ξεσπάσει η φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το διαμέρισμα ακούστηκε μια έκρηξη και θεωρούν ότι εξερράγη η μπουκάλα οξυγόνου που χρησιμοποιούσε αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.