Μενού
peripoliko.jpg
Περιπολικό της Αστυνομίας. | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Μια 36χρονη συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (31/01) στην Καλαμάτα, μετά από καταγγελία μητέρας, ότι η συγκεκριμένη γυναίκα που πρόσεχε τα παιδιά της, είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 36χρονη πρόσεχε δύο παιδιά ηλικίας 3 ετών και 18 μηνών, από τον περασμένο Δεκέμβριο σε κοινότητα του δήμου Καλαμάτας και είχε ενημερωθεί από την οικογένεια, ότι ο χώρος παρακολουθείτε και από κλειστό κύκλωμα καμερών.

Κατά τις ίδιες πηγές, η συμπεριφορά των παιδιών το τελευταίο διάστημα προβλημάτισε τη μητέρα τους, η οποία ανέτρεψε στο καταγεγραμμένο από τις κάμερες υλικό και διαπίστωσε κακοποιητική συμπεριφορά από τη γυναίκα που τα πρόσεχε.

Καλαμάτα: Καταγγελία στην αστυνομία

Η καταγγελία στην αστυνομία πραγματοποιήθηκε χθες, ενώ παραδόθηκε και το σχετικό υλικό στην αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη της 36χρονης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε βάρος της έχει σχηματισθεί δικογραφία για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων ατόμων και αναμένεται σήμερα να απολογηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών στα δικαστήρια της Καλαμάτας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA