Μενού
Ο επισμηναγός Επαμεινώνδας Κωστέας
Ο επισμηναγός Επαμεινώνδας Κωστέας | Πολεμική Αεροπορία
  • Α-
  • Α+

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του 40χρονου επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της συντριβής του αεροσκάφους T-2 Buckeye, κοντά στην Καλαμάτα. 

«Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:28, αεροσκάφος τύπου Τ-2E Buckeye της 363 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη του, Επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, 40 ετών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας. 

Το Live News επικοινώνησε με την αδερφή του επισμηναγού και όπως μετέφερε η οικογένεια έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια μετά την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

«Ήταν στο (αεροδρόμιο) η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την οικογένεια του. Θα έφευγε απλά για Κρήτη επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες πτήσης. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί», ανέφερε. 

«Έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε το παιδί μου. Ήταν άδικο να γίνει έτσι… Ήταν πολύ άδικο. Πολύ νέος άνθρωπος. Ένα πολύ νέο παλικάρι που δυστυχώς έφυγε πολύ άδοξα. Έχει δύο μικρά παιδάκια», είπε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA