Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αγιοφύλλου Καλαμπάκας, όταν ένας άνδρας δέχτηκε επίθεση από αρκούδα ενώ επέστρεφε με τη σύζυγό του από επίσκεψη στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.
Ο κύριος Καραγιάννης, πρόεδρος στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε πώς συνέβη το περιστατικό. Δήλωσε ότι ο άνδρας είχε πάει για πεζοπορία με τη γυναίκα του επιστρέφοντας από ξωκκλήσι και άκουσαν ένα θόρυβο στο ρέμα.
Μόνο ο άνδρας, πήγε προς το σημείο να δει τι συμβαίνει και τότε αντίκρισε δύο μικρές αρκούδες. Ωστόο, μετά, ήρθε η «μαμά» αρκούδα με αποτέλεσμα να του επιτεθεί. Όπως περιγράφει ο κύριος Καραγιάννης «κυλίσανε μαζί» στο ρέμα αλλά μετά η αρκούδα άφησε τον άνδρα.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς η αρκούδα τον δάγκωσε στην κοιλιακή χώρα και χρειάστηκε ράμματα.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.