Σε τραγωδία κατέληξε το περιστατικό με τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα, καθώς ο 55χρονος ιδιοκτήτης κατέληξε, ενώ 10 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 55χρονος ήδη είχε εκπνεύσει όταν έφτασε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Συνολικά 26 άτομα απεγκλωβίστηκαν με ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα κατά την επιχείρηση της πυροσβεστικής. Ανάμεσα στους διασωθέντες είναι και μικρά παιδιά. Μάλιστα ο 55χρονος φέρεται να έσπευσε σε βοήθεια των ενοίκων, προσπαθώντας να τους απεγκλωβίσει.
Από τι προκλήθηκε η φωτιά στο ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα
Όπως μεταδίδει η εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ, η πρώτη εικόνα που σχηματίζει η πυροσβεστική είναι ότι η φωτιά προκλήθηκε από το σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης στο ισόγειο. Μάλιστα, ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και στη συνέχεια εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.
Σε κάθε περίπτωση η έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς και αναμένεται το σχετικό πόρισμα των αρχών.
Μεγάλες καταστροφές στο εσωτερικό
Την ίδια ώρα, φωτογραφίες από το εσωτερικό δείχνουν ότι ξενοδοχείο έχει υποστεί πολύ σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του από τη φωτιά.




- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.