Άγριο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Καλλιθέα, στην Παναγή Τσαλδάρη πιο συγκεκριμένα, όταν 15 άτομα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, επιτέθηκαν σε έναν 17χρονο.
Τα 15 άτομα, όλα νεαρής ηλικίας, προσέγγισαν τον 17χρονο στην Καλλιθέα και αφού τον απείλησαν, άρχισαν να τον χτυπούν και να τον ληστεύουν, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία η οποία προχώρησε σε έξι προσαγωγές και μία σύλληψη, αφού ο 17χρονος αναγνώρισε μερικούς από τους δράστες της άγριας επίθεσης.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, για να ταυτοποιηθούν οι υπόλοιποι δράστες της επίθεσης στην Καλλιθέα.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.