Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στην Καλλιθέα, όπου ένας 13χρονος έπεσε θύμα επίθεσης –το απόγευμα της Παρασκευής (2/2)– από άλλους τέσσερις ανηλίκους, οι οποίοι μάλιστα απείλησαν πως θα του σκοτώσουν τον πατέρα.

«Πάρε τον πατέρα σου, να έρθει να τον σκοτώσουμε» φέρεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να τού είπαν οι άλλοι ανήλικοι, με το περιστατικό στην Καλλιθέα να λαμβάνει χώρα στις 18:00 έξω από φροντιστήριο της περιοχής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική καταγγελία, οι ανήλικοι πλησίασαν τον 13χρονο όταν τελείωσαν τα μαθήματος και ένας εξ' αυτών τού ζήτησε να πάνε πιο δίπλα σε μια γωνία για να μιλήσουν, πράγμα που δεν έγινε.  

Στη συνέχεια ο ίδιος ανήλικος στην Καλλιθέα άρχισε να τον απειλεί λεκτικά: «γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου τηλέφωνο να τον σκοτώσουμε». Όταν ο 13χρονος έβγαλε το κινητό του για να τηλεφωνήσει, ένας άλλος από την παρέα πήγε να το αρπάξει χωρίς να τα καταφέρει.

Καλλιθέα: Υποβλήθηκε μήνυση για το περιστατικό

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 13χρονος στην Καλλιθέα έβαλε το τηλέφωνο στην τσέπη του και επιχείρησε να απομακρυνθεί από το σημείο, όταν άρχισε να δέχεται επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο.

Στην συνέχεια οι τέσσερις δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ για το περιστατικό υποβλήθηκε μήνυση στο Τμήμα Ασφάλειας Καλλιθέας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τεσσάρων ανηλίκων για απόπειρα ληστείας και σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εμπλεκόμενος είναι 16 χρονών, με τα στοιχεία των υπόλοιπων τριών να παραμένουν άγνωστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA