Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha η οποία αναφέρει ότι καλόγριες στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου, έδιωξαν 12χρονη, επειδή φορούσε παντελόνι.
Όπως έγινε γνωστό για το «επεισόδιο» στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, η 12χρονης είχε πάει με την οικογένειά της, για να «προσκυνήσουν» τον τάφο του Γέροντα Παϊσίου.
Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι έξω από το μοναστήρι υπάρχει μία τεράστια ταμπέλα, η οποία αναγράφει πως απαγορεύεται η είσοδος σε γυναίκες που είναι ντυμένες με παντελόνια, κοντές φούστες, αμάνικα και σε αγόρια ή άνδρες, που είναι ντυμένες με σορτσάκια και φανέλες.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.