Μενού
Κάλυμνος
Κάλυμνος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η Κάλυμνος ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για αρκετές δραστηριότητες που μπορεί να κάνιει κανείς στο νησί, όπως η αναρρίχηση, ωστόσο υπάρχει ένα παντοπωλείο το οποίο πουλάει αλίπαστα του νησιού στη μακρινή Αλάσκα.

Ιδιοκτήτρια του παντοπωλείου στην Κάλυμνο είναι η κα Μαριάννα Κουλά, η οποία μίλησε στον ΣΚΑΪ για το γεγονός ότι πουλάει αλίπαστα του νησιού στην άλλη άκρη του κόσμου και πιο συγκεκριμένα στην Αλάσκα. «Από το διαδίκτυο έστειλα τα προϊόντα» είπε αρχικά.

«Στείλαμε αλίπαστα, ψάρια και θαλασσινά. Πάει καλά, είναι ένας συνεταιρισμός γυναικών που μεταποιεί τη ψαριά των ψαράδων μας και τα φτιάχνει σε παζάρια» συνέχισε η ιδιοκτήτρια του παντοπωλείου στην Κάλυμνο.

«Γενικά όταν έρχοναι στην Κάλυμνο, τα προτιμούν τα προϊόντα μας. Ο τόπος φτιάχνει πολύ ωραίο μέλι και ξεχωριστά βότανα με ιδιαίτερες μυρωδιές λόγω του ξηρού κλίματος του εδάφους» κατέληξε η κα Μαριάννα, ιδιοκτήτρια του παντοπωλείου και μέλος του γυναικείου συνεταιρισμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA