Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης, στη Μόρια της Λέσβου στο εργοστάσιο της «Ανακύκλωσης Αιγαίου», με την πυροσβεστική να μάχεται ακόμα για να κατασβήσει πλήρως την εστία.
Σύμφωνα με το stonisi, η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία και εντοπίσθηκε αρχικά από τους φύλακες και την ομάδα πυρασφάλειας της επιχείρησης η οποία ενημέρωσε την Πυροσβεστική.
Ο Φώτης Λαμπούσης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ανακύκλωσης Αιγαίου, ανέφερε πως η πυροσβεστική, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης καθώς και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μυτιλήνης και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έδωσαν μεγάλη μάχη για να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο.
Φωτιά στη Λέσβο - Ήχησε και το 112
Παράλληλα εστάλη στους κατοίκους και μήνυμα από το 112 προειδοποιώντας πως οι καπνοί από τη φωτιά στη Μόρια κατευθύνονται στην περιοχή και να παραμείνουν όλοι σε εσωτερικούς χώρους, με κλειστές πόρτες & παράθυρα.
Όπως ενημερώνει και η πυροσβεστική, επιχειρούν αυτή τη στιγμή οι αμιγείς δυνάμεις που εστάλησαν εξ' αρχής, με 34 πυροσβέστες και 2 ομάδες πεζοπόρων της 12ης ΕΜΟΔΕ με 6 οχήματα.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.