Μενού
kapandriti
Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι. | ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Με μπουλντόζα εισέβαλαν ληστές τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/03) σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός ασφαλείας, έγινε αυτόματη ρίψη καπνογόνων και οι διαρρήκτες αποχώρησαν με άδεια χέρια.

Από την κινηματογραφική απόπειρα ληστείας στο Καπανδρίτι, η ΕΡΤ δημοσίευσε βίντεο στο οποίο διακρίνονται οι δράστες τη στιγμή που έσπρωχναν παρκαρισμένο όχημα, μπροστά από το κατάστημα, προκειμένου να περάσει η μπουλντόζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, οι ληστές έσπασαν το τζάμι του οδηγού, έλυσαν το χειρόφρενο του αυτοκινήτου και με άλλο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους το μετακίνησαν και το απομάκρυναν σε μία απόσταση 20 - 25 μέτρων.

Κατά τις ίδιες πηγές, στη συνέχεια ισοπέδωσαν την είσοδο του καταστήματος και τις βιτρίνες του, με τη μπουλντόζα και στο διάβα τους διέλυσαν κοσμήματα και ρολόγια.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο, ούτε ότι υπήρχε μέσα στο κατάστημα, καθώς υπήρχε σύστημα ασφαλείας με καπνογόνα τα οποία δεν τους επέτρεψαν να δράσουν.

Καπανδρίτι: Μαρτυρία για τη ληστεία

«Όπως βλέπετε έσπασαν το τζάμι το μπροστινό, έλυσαν το χειρόφρενο και το έσπρωξαν με ένα άλλο αμάξι, από ό,τι μου είπαν τζιπ», ανέφερε στην ΕΡΤ ο ιδιοκτήτης του οχήματος που μετακίνησαν οι ληστές.

Όπως είπε μετακίνησαν το αυτοκίνητό του για να μπορέσει να περάσει η μπουλντόζα.

«Άκουσα έναν θόρυβο, απλά νόμιζα ότι είναι ο Δήμος που παίρνει τα σκουπίδια. Δεν δώσαμε πολλή σημασία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA