Καρναβαλική παρέλαση υπό τη μορφή διαμαρτυρίας σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, μετά από απαγόρευση της Τροχαίας.
Σύμφωνα με τη Θένια Δρακοπούλου, μία εκ των διοργανωτών που μίλησε στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» της ΕΡΤ3, η καρναβαλική παρέλαση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Μαρτίου.
Η κ. Δρακοπούλου έδωσε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των καρναβαλιστών, τις ώρες και τις διαδρομές της διοργάνωσης κτλ. Υπενθυμίζεται ότι η παρέλαση είχε απαγορευθεί από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, καθώς μια τέτοια διοργάνωση θα επιβάρυνε κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης, ενώ προβληματισμό προκαλεί και ο άγνωστος αριθμός ατόμων που πρόκειται να λάβει μέρος.
Σύμφωνα με την κα. Δρακοπούλου βάσει νόμου δεν μπορούν να σταματήσουν τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί, αφού αυτό προβλέπεται νομικά, ενώ η Τροχαία και ο δήμος δε βαρύνονται από ποινικές ευθύνες.
Έτσι η διοργάνωση της Κυριακής 10 Μαρτίου, θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι από τον Λευκό Πύργο και θα έχει τον τίτλο «Καρναβαλική παρέλαση - Διαμαρτυρία».
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.