Μενού
karnavali
Καρναβάλι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Καρναβαλική παρέλαση υπό τη μορφή διαμαρτυρίας σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, μετά από απαγόρευση της Τροχαίας.

Σύμφωνα με τη Θένια Δρακοπούλου, μία εκ των διοργανωτών που μίλησε στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» της ΕΡΤ3, η καρναβαλική παρέλαση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Η κ. Δρακοπούλου έδωσε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των καρναβαλιστών, τις ώρες και τις διαδρομές της διοργάνωσης κτλ. Υπενθυμίζεται ότι η παρέλαση είχε απαγορευθεί από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, καθώς μια τέτοια διοργάνωση θα επιβάρυνε κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης, ενώ προβληματισμό προκαλεί και ο άγνωστος αριθμός ατόμων που πρόκειται να λάβει μέρος.

Σύμφωνα με την κα. Δρακοπούλου βάσει νόμου δεν μπορούν να σταματήσουν τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί, αφού αυτό προβλέπεται νομικά, ενώ η Τροχαία και ο δήμος δε βαρύνονται από ποινικές ευθύνες.

Έτσι η διοργάνωση της Κυριακής 10 Μαρτίου, θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι από τον Λευκό Πύργο και θα έχει τον τίτλο «Καρναβαλική παρέλαση - Διαμαρτυρία».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA