Μενού
Αεροδιακομιδή
Επιχείρηση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ για αερομεταφορά ασθενή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η Κάρπαθος υπήρξε μία από τις περιοχές που έπληξε το περασμένο Σαββατοκύριακο η κακοκαιρία, με το ΕΚΑΒ να πραγματοποιεί δραματική επιχείρηση το Σάββατο (06/01) για τη μεταφορά μίας εγκύου η οποία εμφάνισε επιπλοκές.

Η Κάρπαθος επλήγη από την κακοκαιρία, κύρια χαρακτηριστικά της οποίας ήταν οι βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι, με τη γυναίκα να πρέπει να μεταφερθεί αεροπορικώς, για να γεννήσει, στη Ρόδο, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν.

Σύμφωνα με το Mega, αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Ηράκλειο, ωστόσο πάλι λόγω της κακοκαιρίας δεν μπορούσε να προσγειωθεί το αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να ανακατευθυνθεί στην Αττική και στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Κάρπαθος: Γέννησε ένα υγιέστατο παιδί η έγκυος

Το αεροσκάφος C-27 όπως μεταδόθηκε, κατευθύνθηκε προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο, επιχειρώντας προσγείωση χωρίς επιτυχία.

Τελικά το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου ενεργοποιήθηκε το ιατρείο του ΕΚΑΒ και σταθεροποίησε τη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της διακομιδής της το νοσοκομείο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA