Περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης καταγράφηκε, σύμφωνα με το Action24 και την εκπομπή «Πρωινή Ζώνη», στο Καρπενήσι με 30 φοιτητές, που είχαν πάει στην πόλη για συνέδριο, εμφάνισαν σχετικά συμπτώματα.
Πρόκειται για 30 από τους 50 φοιτητές της Γεωπονικής Σχολής στο Καρπενήσι, οι οποίοι από το βράδυ της Τετάρτης άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης με διάρροιες, εμετούς και πυρετούς.
Οι φοιτητές μετέβησαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου πέντε εξ' αυτών παραμένουν νοσηλευμένοι, ενώ οι υπόλοιποι πήραν εξιτήριο και γύρισαν στην Αθήνα λαμβάνοντας τη σχετική αγωγή.
Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι οι φοιτητές γευμάτιζαν καθημερινά στο ξενοδοχείο, παίρνοντας το πρωινό τους, ενώ το βράδυ πήγαιναν σε μία συγκεκριμένη ταβέρνα στο Καρπενήσι.
Μία κοπέλα έχει καταγγέλλει το συμβάν στις Αρχές και, πλέον, έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.