Στο βυθό της λίμνης Καστοριάς εντοπίστηκε η σορός ενός 42χρονου άνδρα που αναζητούνταν το τελευταίο 24ωρο.
Την εξαφάνιση του είχε δηλώσει η μητέρα του. Τα στοιχεία που παρέπεμπαν στη λίμνη ήταν το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του αγνοούμενου, παράκτια της λίμνης και κάποια ρούχα του.
Καστοριά: Εντοπίστηκε από δύτες η σορός
Μετά από ενδελεχή έρευνα της αστυνομίας και της ΕΤΑΚ Καστοριάς, σήμερα στήθηκε και επιχείρηση ανεύρεσης του 42χρονου μέσα στην λίμνη.
Στην επιχείρηση συμμετείχε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς και κλιμάκιο της Β' ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης με τρεις δύτες.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.