Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου. Ο οδηγός του ΙΧ μπήκε ανάποδα σε δρόμο, πέφτοντας πάνω σε αστικό λεωφορείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, οδηγός ΙΧ οχήματος, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο από τη Χαλκιδική, δεν σταμάτησε νωρίτερα σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.
Έπειτα ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη από την περιοχή των Συκεών έως και την οδό Λαγκαδά. Ο οδηγός πραγματοποίησε εξαιρετικά επικίνδυνους ελιγμούς και έτσι διέσχισε μεγάλο μέρος της περιοχής της Νεάπολης.
Ακολούθως κατέβηκε την οδό Βενιζέλου και μπήκε ανάποδα στην οδό Λαγκαδά προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι εκείνη τη ώρα ήταν αρκετοί.
Η επικίνδυνη δράση του οδηγού του κλεμμένου οχήματος, σταμάτησε επάνω σε λεωφορείο της γραμμής 27 του ΟΑΣΘ.

Ο οδηγός έπεσε πάνω στο λεωφορείο με αρκετή ταχύτητα και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός, αλλά και ουδείς από τους αρκετούς επιβάτες στο αστικό λεωφορείο.
- Κόλαφος από Τζίμα: «Όποια πέτρα και αν σηκώσεις στην Κρήτη βρίσκεις... ΟΠΕΚΕΠΕ - Μετά φταίει η Κοβέσι!»
- CBS: Τα έξι σημεία που περιλαμβάνει το «μνημόνιο κατανόησης» ΗΠΑ - Ιράν - Πώς θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- «Υγειονομική βόμβα» στη Σαντορίνη: Τουρίστες σκόρπισαν τέφρα στα σοκάκια και έγιναν viral
- Μενεγάκη: Το μήνυμα στον Δέλλα για τον χαμό της Μαστροκώστα - «Πίστευα πως θα τα καταφέρει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.