Μενού
astinomia ekrixi
Περιπολικό της αστυνομίας | Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Διάρρηξη στην υπηρεσία δόμησης (Πολεοδομία) του Δήμου Σιθωνίας, στην περιοχή της Νικήτης, καταγγέλθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/12) από τον δήμαρχο Ιωάννη Μαλλίνη και τον νέο διευθυντή της υπηρεσίας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πόρτα ήταν παραβιασμένη.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχουν αποκλείσει το χώρο.

Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Υπενθυμίζεται ότι στον εισαγγελέα πρωτοδικών Πολυγύρου οδηγήθηκαν σήμερα (12/12) οι 21 συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα υπαλλήλων στις πολεοδομίες της Χαλκιδικής και της Σιθωνίας που κατηγορούνται ότι ενέκριναν, με το αζημίωτο, παράνομες ενέργειες και κατασκευές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας της ΕΛΑΣ, που κορυφώθηκε το προηγούμενο 24ωρο, όταν οι «αδιάφθοροι» αστυνομικοί προχώρησαν στις συλλήψεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...