Σοβαρή καταγγελία έγινε το πρωί της Τετάρτης (28/02) στον ΣΚΑΪ, μέρα κατά την οποία οι οδηγοί των ταξί απεργούν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού στο κέντρο της Αθήνας, κυκλοφορεί ταξί το οποίο ζητά 50 ευρώ από κάθε επιβάτη για να τον μεταφέρει στο αεροδρόμιο. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, ο οδηγός του ταξί, δεν πέφτει ευρώ κάτω από τις απαιτήσεις του και επιβιβάζει στο όχημά του τέσσερις πελάτες.
Ταξί: Πεντήντα ευρώ για αεροδρόμιο
Δηλαδή, σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στον ΣΚΑΪ, για τη διαδρομή Σύνταγμα - Αεροδρόμιο το αντίτιμο είναι 50 ευρώ την ημέρα της απεργίας των ταξί.
Πάντως, να σημειωθεί ότι όταν ο οδηγός ταξί αντιλήφθηκε την παρουσία του δημοσιογράφου και το γεγονός ότι τον κατέγραφε η κάμερα, προσπάθησε να επιδείξει κάποιο έγγραφο και άρχισε να φωνάζει, ωστόσο, η ζωντανή σύνδεση με το σημείο κόπηκε.
- 9 Έλληνες celebrities που ήρθαν αντιμέτωποι με UFO
- Προ των πυλών ιστορικός καύσωνας διαρκείας: Η προειδοποίηση του WMO για την Ελλάδα
- Ελληνίδα άφησε άφωνο τον Χάρι Στάιλς: Πούλησε φωτογραφία με τις πατούσες της για να πάει στη συναυλία του
- Βενεζουέλα: Εκατόμβες νεκρών μετά τον διπλό σεισμό - Το Σάββατο μεταβαίνουν διασωστικά συνεργεία από την Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.