Μενού
nosokomeio
Νοσοκομείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία απίστευτη καταγγελία έκαναν συγγενείς ασθενή στην Κέρκυρα, σύμφωνα με την οποία εισήχθη για σοβαρή χειρουργική επέμβαση, χωρίς να λάβει πλήρη αναισθησία.

Σύμφωνα με το corfunews, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια επέμβασης που έκανε η γυναίκα σε κήλη στη σπονδυλική στήλη, καθώς οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας δεν της χορήγησαν γενική αναισθησία, λόγω δυσλειτουργίας του εξοπλισμού.

Τι καταγγέλλει η αδελφή της

Η αδελφή της ασθενούς κατήγγειλε την κίνηση των γιατρών μέσω ανάρτησης στο Facebook: «Το ότι είναι ζωντανή η αδελφή μου το χρωστάμε στον θεό, στον Άγιο Σπυρίδωνα, που ήταν στο προσκεφάλι της, και στη γερή της κράση, που άντεξε ένα χειρουργείο κήλης στη σπονδυλική στήλη χωρίς αναισθησία. Εντελώς ζωντανά. Νοσοκομείο Κέρκυρας εν έτη 2023».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί χειρούργησαν τη γυναίκα, η οποία είχε τις αισθήσεις της και μπορούσε να νιώσει τη διαδικασία καθ' όλη τη διάρκεια. Αναφέρεται επίσης πως δεν είχε αίσθηση πόνου, αλλά καταλάβαινε την εγχείρηση, η οποία ολοκληρώθηκε ευτυχώς χωρίς βλάβη στην ασθενή.

Η υπόθεση εξετάζεται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας και αναμένεται περαιτέρω ενημέρωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA