Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Ιωαννίνων για τη διάνοιξη δρόμου στην αλπική ζώνη του Γράμμου, χωρίς καμία αδειοδότηση, σύμφωνα με το epiruspost.gr.
Μάλιστα, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά και το μηχάνημα που δουλεύει για λογαριασμό της Περιφέρειας Ηπείρου έχει εισέλθει στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Το μεσημέρι της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τσίμαρης και η οποία αναμένεται να απαντηθεί από τον υπουργό Περιβάλλοντος Θεόδωρο Σκυλακάκη.
Σε βραχώδες σημείο οι εργασίες
Οι εργασίες στο σημείο που έχουν φτάσει και σύμφωνα με όσους επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο την περιοχή είναι αδύνατο να συνεχιστούν καθώς η περιοχή γίνεται εξαιρετικά βραχώδης.
Οι προθέσεις της Περιφέρειας Ηπείρου είναι άγνωστες, αφού ούτως ή άλλως μελέτη δεν υφίσταται, ενώ το ορειβατικό μονοπάτι που είχε πλήρη σήμανση έχει καταστραφεί σχεδόν στο σύνολό του, σημειώνει το epiruspost.gr.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.