Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Επιχείρηση της αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σοβαρή καταγγελία από οικογένεια 53χρονης ΑμεΑ που φιλοξενείται σε δομή φιλοξενίας στην Κρήτη, με το neakriti.gr να υπογραμμίζει πως οι οικείοι της τη βρήκαν χτυπημένη σε πρόσωπο και σώμα.

Η 53χρονη στην Κρήτη είχε μώλωπες σε πρόσωπο και σώμα, με την οικογένειά της να καταγγέλλει στην αστυνομία πως άτομο του προσωπικού της δομής φιλοξενίας φέρεται να ήταν το άτομο που τη χτύπησε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η αδελφή του θύματος, την είχε ξαναδεί χτυπημένη στο παρελθόν, ενώ η υπόθεσε έφτασε χθες, Μεγάλη Δευτέρα (29/4) με τη μορφή καταγγελίας στην Ασφάλεια Ηρακλείου από την οικογένεια της 53χρονης.

Κρήτη: Τι έγινε στη δομή φιλοξενίας

Προσκόμισαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φωτογραφίες της 53χρονης με τους μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ μετέφεραν στους αστυνομικούς τα όσα είχαν ακούσει από το ίδιο το θύμα.

«Βρέθηκα κάτω πεσμένη να με πατούν στο πρόσωπο και στην κοιλιά χωρίς λόγο» φέρεται να είπε η 53χρονη στη μητέρα και την αδελφή της. 

Τον ξυλοδαρμό της 53χρονης επιβεβαίωσε ακόμη ένα άτομο στη δομή, που τα είδε όλα να εκτυλίσσονται μπροστά του. Τα δύο κορίτσια φέρεται να κατονόμασαν και τον θύτη της βίαιης ενέργειας, ωστόσο τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει πλέον η Αστυνομία, που κατά πληροφορίες ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση.

Η 53χρονη ζει στην κλειστή δομή του Λασιθίου από το 2020. Μέσα στη δομή κατά τα λεγόμενα της ίδιας προς τους συγγενείς της, που τα μετέφεραν στην Αστυνομία, φαίνεται ότι έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη, όπως αναφέρει συγγενής στο neakriti.gr, που αποκάλυψε ότι δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και την κοιλιά.

Μάλιστα, η γύναικα φέρεται να είπε ότι κάποιο άτομο - υπέδειξε την ταυτότητά του και δεν είναι τρόφιμος - την ποδοπάτησε στο πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα. Το μαρτύριο που έζησε η 53χρονη βεβαίωσε και μια άλλη τρόφιμος της ίδιας δομής, καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA