Κατέληξε, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Open, η 61χρονη επιβάτιδα του ταξί που προσέκρουσε το απόγευμα της Τρίτης (4/3) σε κολώνα στην οδό Πειραιώς, στο κέντρο της Αθήνας, με τον τραγικό απολογισμό του τροχαίου πλέον να ανέρχεται στους δύο.
Η 61χρονη επιβάτιδα είχε διακομιστεί σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο μετά το σφοδρό τροχαίο στην Πειραιώς, με τον οδηγό του ταξί να χάνει τη ζωή του αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.
Το χρονικό του τροχαίου στην Πειραιώς
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (4/3) στην οδό Πειραιώς με δύο νεκρούς.
Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η ΕΡΤ, το ταξί προσέκρουσε πάνω σε κολώνα με αποτέλεσμα ο οδηγός και η επιβάτιδα, όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα, Τετάρτη, να τραυματιστούν θανάσιμα.
- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- «20 λεπτά αναμονή για τουαλέτα και πουθενά καθίσματα»: Το αεροδρόμιο-εφιάλτης που εύχεσαι να μην προσγειωθείς ποτέ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε λαϊκή αγρύπνια την Κυριακή η σορός του - Η ανακοίνωση της οικογένειας
- Η αμήχανη αλήθεια για τις ερωτικές σκηνές στο «Βασικό Ένστικτο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.