Μια 15χρονη στην Κατερίνη μετέβη στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, αναφέροντας εντερικές ενοχλήσεις και επιστρέφοντας από την τουαλέτα του ΤΕΠ ανέφερε στους νοσηλευτές ότι απέβαλε.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το κορίτσι ήταν έγκυος περίπου 26 εβδομάδων και το νεογνό βρέθηκε από το προσωπικό στα σκουπίδια της τουαλέτας. Το βρέφος διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Η μητέρα μπήκε στο χειρουργείο με αιμορραγία, η οποία αντιμετωπίστηκε, και κατόπιν έκανε εισαγωγή στη μαιευτική κλινική, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση. Το βρέφος είναι ζωντανό και έχουν ενημερωθεί οι Αρχές για το περιστατικό. Το κορίτσι θα βγει από το νοσοκομείο άνευ απροόπτου την Τρίτη.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.