Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής (24/8) στον Άγιο Ιωάννη Κατερίνης, όταν ΙΧ όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό, εγκλωβίζοντας την οδηγό του.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με έξι πυροσβέστες και τρία οχήματα να σπεύδουν στο σημείο. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, η γυναίκα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.