Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό της ΕΛΑΣ | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ένα άγριο έγκλημα που σόκαρε την Κάτω Αχαΐα και μέχρι σήμερα αναστατώνει την περιοχή θα αναβιώσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου.

Σύμφωνα με το pelop.gr ο 63χρονος κατηγορούμενος υποψιαζόταν ότι η γυναίκα του είχε ερωτικές σχέσεις με τον συνομήλικο κουμπάρο και του ζήτησε το λόγο.

Κατά τις ίδιες πηγές, όταν έκρινε ανεπαρκείς τις εξηγήσεις έπληξε το θύμα με 59 μαχαιριές σε όλο το σώμα του.

Μια γυναίκα είδε από κοντινή απόσταση τη συμπλοκή των δύο κουμπάρων και ειδοποίησε την αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να διαφύγει.

Στη συνέχεια ωστόσο ο 63χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε το μαχαίρι.

Συναγερμός για βεντέτα

Το pelop.gr αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του ότι από την πρώτη στιγμή κυριάρχησε ο φόβος για βεντέτα στην περιοχή και όλοι οι συγγενείς πρώτου βαθμού του δολοφόνου εγκατέλειψαν την Κάτω Αχαΐα και μετακόμισαν στην Αθήνα και τη Ρόδο.

Δεκατρείς μήνες μετά το φονικό, το μίσος ανάμεσα στις δύο οικογένειες παραμένει άσβεστο και μάλιστα απαγορεύτηκε διά βίου η επιστροφή και διαμονή των συγγενών του δράστη στην περιοχή.

Το αίτημα μάλιστα για την παραπάνω απόφαση υπέγραψαν 750 κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA