Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται 16χρονος από το Μπαγκλαντές με κατάγματα σε όλο του το σώμα μετά από επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αχαρνών στα Κάτω Πατήσια, όταν τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν στον ανήλικο με μπουνιές και κλωτσιές. Αφού τον ακινητοποίησαν του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά.
Ο ανήλικος σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία που διενεργεί έρευνα για το περιστατικό προσπαθεί μέσω βιντεοληπτικού υλικού να ταυτοποιήσει τους δράστες.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.