Κάτοικοι του Βύρωνα καταγγέλλουν απόπειρα εμπρησμού, καθώς στην ίδια περιοχή μέσα σε 3 εβδομάδες έχουν προκληθεί τρεις φωτιές.
Λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά, όπως καταγγέλλει κάτοικος «ακούσαμε ένα μπαμ και ευτυχώς υπήρχε ένα περιπολικό εδώ, κλήθηκε κατ' ευθείαν η πυροσβεστική, ήρθαν και εθελοντές και έτσι αποτράπηκαν τα χειρότερα».
Η φωτιά δεν πήρε διαστάσεις και έσβησε γρήγορα, ωστόσο όπως αναφέρει η ίδια κάτοικος «είναι το τρίτο κρούσμα μέσα σε μία εβδομάδα».
«Πολλές φορές έχει καεί το βουνό προσπαθούμε να το κρατήσουμε ασφαλές, είναι ένας σημαντικός πνεύμονας πρασίνου» αναφέρει επίσης.
- Γυναίκα με τα Μαύρα στο Reader: «Όποιος έχει μόνο συμπάθειες, κάτι δεν κάνει καλά στη ζωή του»
- Ηρώ Καριοφύλλη: Πέθανε η δημοσιογράφος του Alpha
- Θεόφιλος Βανδώρος: Ο αναρχικός που έγινε γνωστός σαν αστυνομικός στο «Τμήμα Ηθών»
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
- Ίδρυσε ο Μεταξάς το ΙΚΑ και καθιέρωσε το οκτάωρο; – Ακροδεξιοί μύθοι για τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου
- Μάχη με τη φωτιά στην Αττική για 5η ημέρα: Ολονύχτια κόλαση με αναζωπυρώσεις - Στάχτη 133.000 στρέμματα
- Δολοφονία influencer στο Μεξικό: Αρχηγός καρτέλ πίσω από το έγκλημα - Είχε παρατήσει τον γιο του η 23χρονη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.