Διαφορετική διάσταση για την αιτία της μεγάλης φωτιάς στη Βάρης - Κορωπίου δίνει κάτοικος της περιοχής, ο οποίος κάνει λόγο για εργασίας με τροχό, την ώρα που οι αρχές αναζητούν εμπρηστή, αναφέροντας μάλιστα ότι υπάρχει βίντεο που κατέγραψε τη δράση του.
Συγκεκριμένα, ο κ. Φώτης, κάτοικος της περιοχής, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ αναφέροντας ότι «υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη κινητοποίηση και από πυροσβέστες και από την αστυνομία και από αεροπλάνα, πραγματικά τους ευχαριστούμε».
Επιπλέον, ο κάτοικοες έδωσε διαφορετική διάσταση στα αίτια της πυρκαγιάς: «Η φωτιά ξεκίνησε από την Βάρης - Κορωπίου που δούλευαν τροχό. Από εκεί πετάχτηκαν σπίθες, πήραν δίπλα τα χόρτα, ο αέρας 8 Μποφόρ, ανέβηκε [σ.σ η φωτιά] στο βουνό επάνω, πέταγαν τα αεροπλάνα, αλλά τι να πρωτοκάνουν. Έριχναν το νερό και αυτό εξατμιζόταν στον αέρα. Στο τέλος τα κατάφεραν».
Η φωτιά προκάλεσε ζημιές σε κατοικίες και επιχειρήσεις, ενώ στα πλάνα της ΕΡΤ διακρίνεται ένα καμένο αυτοκίνητο.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.