Μενού
Niki Kerameos
Η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή | Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Η Νίκη Κεραμέως μίλησε για την υπόθεση της φερόμενης διάρρηξης στο υπουργείο Εσωτερικών και δήλωσε πως «δεν μπορεί να παίζει κανείς με εκλογικά ζητήματα» ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι επί 20 ημέρες είχε μετατραπεί σε οιωνεί εισαγγελέας και «έβγαζε πορίσματα».

Η υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στην ΕΡΤNews χαρακτήρισε αδιανόητα όσα ειπώθηκαν από την αντιπολίτευση καθώς και για την δριμύτατη κριτική που ασκήθηκε εκ μέρους της, όταν το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ό,τι είναι φερόμενη η διάρρηξη.

«Το υπουργείο Εσωτερικών είχε ήδη κάνει τους πρώτους ελέγχους σε ότι αφορά τα του οίκου του. Το τμήμα κυβερνοασφάλειας είχε κάνει έλεγχο το γράψαμε στην ανακοίνωση ό,τι δεν υπήρχε κανένα ανησυχητικό στοιχείο» είπε η Νίκη Κεραμέως και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει κάνενας λόγος ανησυχίας, δεν υπάρχει καμία διάρρηξη, καμία παρείσφρηση σε ηλεκτρονικά συστήματα, τίποτα απολύτως. Η αστυνομία έχει πει ότι δεν έγινε απολύτως καμία διάρρηξη και αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο».

Στη συνέχει η υπουργός σημείωσε πως και η ίδια έχει αναπάντητα ερωτήματα γιατί έγινε αυτή η καταγγελία και τι σημαίνει όλο αυτό το περιστατικό και γι αυτό το λόγο «αμέσως με το που βγήκε το πόρισμα της αστυνομίας που λέει ότι δεν έγινε διάρρηξη, κατέθεσα αίτημα στον εισαγγελέα για να αποκτήσω πρόσβαση στη δικογραφία, στον πλήρη φάκελο και να δούμε εάν υπάρχουν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες».

Εντωμεταξύ, η υπουργός ανέφερε ό,τι έχει γίνει γραπτή αναφορά από τον καταγγέλοντα του περιστατικού και τόνισε: «Έχω καταθέσει αίτημα θεωρώντας ότι έχουμε έννομο συμφέρον, διότι αυτό συνέβη μέσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και αφορά την υπηρεσία και έχουμε ζητήσει από τον εισαγγελέα πρόσβαση στη συγκεκριμένη δικογραφία.

Ωστόσο, μέχρι στγμής δεν έχω λάβει γνώση του φακέλου της υπόθεσης και όλη η διαδικασία είναι μυστική και το λόγο αυτό δεν μπορώ να πω περαιτέρω λεπτομέρειες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA