Μενού
Σχολικό λεωφορείο
Σχολικό λεωφορείο | EUROKINISSI / MOTION TEAM - ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ
  • Α-
  • Α+

Τον οδηγό και τη συνοδό του σχολικού λεωφορείου στην Κηφισιά, οι οποίοι ξέχασαν για έξι ώρες μέσα στο όχημα ένα 5χρονο αγοράκι, συνεχίζουν να αναζητούν οι Αρχές την ώρα που δεν απαντούν στις κλήσεις της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του οδηγού του σχολικού, της συνοδού και του ιδιοκτήτη της εταιρείας των οχημάτων που είχε μισθώσει το όχημα στην Κηφισιά, σχηματίστηκε από το ομώνυμο Αστυνομικό Τμήμα δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και κατήγγειλε πως στις 08:00 το πρωί παρέδωσε τον 5χρονο στο σχολικό λεωφορείο, για να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής.

Κηφισιά: Αποβιβάστηκαν κανονικά τα άλλα παιδιά

Φαίνεται πως το 5χρονο αγοράκι αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν, με τον οδηγό του λεωφορείου και την 70χρονη συνοδό να μην αντιλαμβάνονται πως το παιδί βρισκόταν εντός του σχολικού λεωφορείου, ξεχνώντας μέσα τον 5χρονο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στις 14:00 το μεσημέρι το νηπιαγωγείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό, καθώς ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και εντόπισε τον 5χρονο, ο οποίος ήταν αναστατωμένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA