Μενού
Σχολείο
Κλειστό σχολείο | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/05) στο 3ο Δημοτικό Κηφισιάς όταν έπεσε καγκελόπορτα σε μαθητή της γ' δημοτικού, με αποτέλεσμα ο 9χρονος να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν ο εργολάβος και οι δύο εργάτες που έκαναν τις επισκευές. Σήμερα Τετάρτη (22/5) οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

«Είναι το χειρότερο σχολείο από άποψη ασφάλειας. Τα παιδιά μπαίνουν από την πόρτα που είναι κλειδωμένη, πηδάνε την πόρτα, κάνουνε σαν μαϊμούδες, την κουνάνε πάνω κάτω και μπαίνουν μέσα» είπε κάτοικος της περιοχής στην ΕΡΤ. 

«Ξέρουμε ο διευθυντής φώναζε, τον ακούγαμε κάθε μέρα από τα μεγάφωνα. Τους φώναζε να βγουν από την πάνω πόρτα. Είναι ο καλύτερος διευθυντής που έχει περάσει από εδώ», ανέφερε. 

Για την καγκελόπορτα «φταίνε οι εργολάβοι που την τοποθέτησαν. Ας έβαζαν ταινίες. Ο διευθυντής φώναζε ο ταλαίπωρος να βγουν από την πάνω πόρτα». 

«Εδώ γίνεται της τρελής, έχουμε βγει στα κανάλια, έχουμε πάει στο δήμο, την αστυνομία, την περιφέρεια. Έχει διαμαρτυρηθεί όλη η γειτονιά», τόνισε. Όπως είπε η κάτοικος, τα απογεύματα μπαίνουν εξωσχολικοί στο προαύλιο. 

Οι γονείς πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Κηφισιάς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA