Χειροπέδες σε έναν 50χρονο άνδρα για φωτιά από αμέλεια πέρασαν οι αρμόδιες Αρχές στο Κικλίς, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών του στο χωράφι, προκάλεσε το μικρό πύρινο μέτωπο.
Η σύλληψη του 50χρονου στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, ενώ το συμβάν συνέβη σε αγροτοδασική έκταση στο χωριό Γρίβα, του δήμου Παιονίας.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια εισαγγελική αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.