Τρία άτομα κινδύνευσαν το απόγευμα της Δευτέρας (31/3) στη Δημοτική Κοινότητα Βελεσιώτες του Δομοκού εξαιτίας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, χείμαρρος της περιοχές φούσκωσε και πέρασε μέσα από το χωριό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δύο σπίτια.
Στο ένα έμενε ζευγάρι που εγκλωβίστηκε και στο μια 85χρονη που αποχώρησε την τελευταία στιγμή με τη βοήθεια συγχωριανών της.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού Παντελή Βασιλακάκο, που μίλησε στο LamiaReport, η ορμητική ροή του χειμάρρου και η αλλαγή της κατεύθυνσής του οφείλεται σε μπάζωμα του φρεατίου, που είχε δημιουργηθεί για γέφυρα από την οποία περνά το τρένο.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.