Τρία άτομα κινδύνευσαν το απόγευμα της Δευτέρας (31/3) στη Δημοτική Κοινότητα Βελεσιώτες του Δομοκού εξαιτίας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, χείμαρρος της περιοχές φούσκωσε και πέρασε μέσα από το χωριό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δύο σπίτια.
Στο ένα έμενε ζευγάρι που εγκλωβίστηκε και στο μια 85χρονη που αποχώρησε την τελευταία στιγμή με τη βοήθεια συγχωριανών της.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού Παντελή Βασιλακάκο, που μίλησε στο LamiaReport, η ορμητική ροή του χειμάρρου και η αλλαγή της κατεύθυνσής του οφείλεται σε μπάζωμα του φρεατίου, που είχε δημιουργηθεί για γέφυρα από την οποία περνά το τρένο.
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Ο 65χρονος υποστηρίζει ότι μητέρα και γιος αλληλοσκοτώθηκαν
- Ευρώπη: Από σήμερα σε εφαρμογή το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση - Ο δεκάλογος του νέου πλαισίου
- Η προαναγγελθείσα αιματηρή επίθεση της Χρυσής Αυγής στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα
- Μεξικό – Νότια Αφρική 2-0: Πρεμιέρα με το δεξί για τους οικοδεσπότες του Μουντιάλ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.