Σημαντικές καθυστερήσεις παρουσιάζει και σήμερα, Τετάρτη (12/11) η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, με τον Κηφισό να έχει «κοκκινίσει» και προβλήματα να καταγράφουν Μεσογείων, Κηφισίας και Αττική Οδός.
Στον Κηφισό, η κίνηση προχωρά σημειωτόν από την Ιερά Οδό έως και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, και στα δύο ρεύματα, ενώ η Κηφισίας αντιμετωπίζει μεγάλες καθυστερήσεις από την Πανόρμου, και για 4 περίπου χιλιόμετρα ανοδικά.
Η Μεσογείων παράλληλα παρουσιάζει κατά τμήματα καθυστερήσεις από τον σταθμό «Κατεχάκη» έως και γύρω από τον σταθμό του Χολαργού.
Κίνηση στους δρόμους - Προβλήματα και στην Αττική Οδό
Την ίδια στιγμή στην Αττική Οδό παρουσιάζονται καθυστερήσεις:
στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
- Ανω των 30΄από Φυλής έως Κηφισίας
- 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία
στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
- 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία
- 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.