Σημαντική δυσχέρεια στην κυκλοφορία προκλήθηκε στο κέντρο, όταν τρόλεϊ ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης στο φανάρι στη συμβολή των οδών Αιόλου και Σταδίου.
Το περιστατικό που έλαβε χώρα λίγο πριν τις επτά το απόγευμα, προκάλεσε ταλαιπωρία στους οδηγούς που πέρναγαν από το συγκεκριμένο σημείο του κέντρου αφού προκλήθηκε κίνηση στους δρόμους.
Όπως φαίνεται στο βίντεο από ρεπορτάζ του Orange Press στο σημείο το όχημα μπλόκαρε και τη διάβαση, δυσχεραίνοντας τη διέλευση των πεζών, ενώ οι επιβάτες είχαν ήδη αποβιβαστεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τρόλεϊ της γραμμής 5, ενώ ήδη έχουν κληθεί οι αρμόδιες αρχές προκειμένου να απομακρυνθεί με ειδικό όχημα, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Κοντά στην αυλαία της υπόθεσης - Ποιοι αποπροσανατόλισαν την έρευνα
- Ανεστίδης: «Προϊόν μονταζ» χαρακτηρίζει το βίντεο με τις βρισιές στον Μητσοτάκη
- H πιο ακριβή περιοχή της Ελλάδας για αγορά και ενοικίαση κατοικίας βρίσκεται στην Αττική
- Ελευθερία Βιδάκη: Η «μάχη» της πρωταγωνίστριας του Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα, που έδωσε τέλος στη ζωή της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.