Μία ακόμα ημέρα με κίνηση στους δρόμους καταγράφεται στην Αθήνα, καθώς κεντρικές οδικές αρτηρίες βρίσκονται στο «κόκκινο».
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται για μία ακόμα φορά στον Κηφισό, όπου τα οχήματα κινούνται σημειωτόν στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής μεταξύ της συμβολής με την Αττική Οδό και της συμβολής με την Ιερά Οδό.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού, καθυστερήσεις καταγράφονται:
Στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
- 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία,
- 15΄-20΄ από Μαραθώνος έως Κηφισίας.
Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
- 20΄-25΄ από Φυλής έως Κηφισίας,
- 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.
- Περιφερειακή Υμηττού 15΄-20΄από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.
Παράλληλα, προβλήματα με την κίνηση στους δρόμους αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στις λεωφόρους Κηφισίας, Μεσογείων, Αλεξάνδρας, Βασιλίσσης Σοφίας και Συγγρού. Προβλήματα εντοπίζονται επίσης σε κεντρικές οδούς του Πειραιά.
Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας περίπου στις 8:30 της Πέμπτης:

- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- «20 λεπτά αναμονή για τουαλέτα και πουθενά καθίσματα»: Το αεροδρόμιο-εφιάλτης που εύχεσαι να μην προσγειωθείς ποτέ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε λαϊκή αγρύπνια την Κυριακή η σορός του - Η ανακοίνωση της οικογένειας
- Η αμήχανη αλήθεια για τις ερωτικές σκηνές στο «Βασικό Ένστικτο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.