Μενού
Κίνηση στη λεωφόρο Συγγρού
Κίνηση στους δρόμους | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Αρκετά είναι τα προβλήματα στις βασικές «αρτηρίες» της Αττικής, καθώς παρατηρείται για ακόμη μία ημέρα κίνηση στους δρόμους σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους, όπως στον Κηφισό.

Πιο συγκεκριμένα, στον Κηφισό παρατηρείται κίνηση τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο της λεωφόρου, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από τη συμβολή με την Ιερά Οδό και να φτάνουν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντίστοιχα, στην κάθοδο, βάσει χάρτη δορυφόρου, υπάρχει κίνηση στον κόμβο με την Αττική Οδό όπου ο δρόμος βρίσκεται στο «κόκκινο». Αντίστοιχες καθυστερήσεις παρατηρούνται και πιο κάτω στη λεωφόρο, στο κομμάτι της Νέας Φιλαδέλφεια.

Κίνηση στους δρόμους: Δείτε εικόνα από χάρτη

Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους
Κίνηση στους δρόμους της Αττικής | Google Maps

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Αυτό που αξίζει να διευκρινιστεί είναι ότι μεγάλη κίνηση παρατηρείται και σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της χώρας, στην Αττική Οδό, η οποία με ανάρτησή της επισημαίνει πού υπάρχουν καθυστερήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, που ανέρχονται από 10 με 15 λεπτά από Μεταμόρφωση προς λεωφόρο Κηφισίας, 5 με 10 λεπτά στην έξοδο για Λαμία και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 15 με 20 λεπτά στην έξοδο για Λαμία.

Προβλήματα παρατηρούνται και στη λεωφόρο Κηφισίας και στη Μεσογειών, ενώ υπενθυμιζεται πως σήμερα θα παραμείνουν κλειστοί δρόμοι στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω της βόμβας που βρέθηκε στη Γλυφάδα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA