Μενού
Κίνηση στους δρόμους
Κίνηση στην Αττική Οδό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τεράστια είναι για ακόμη μία ημέρα η κίνηση στους δρόμους, με τους οδηγούς, που κινούνται στον Κηφισό, να αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα συγκριτικά με τις υπόλοιπες κεντρικές «αρτηρίες» της Αττικής.

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη κίνηση παρατηρείται στο κομμάτι της ανόδου του Κηφισού και ξεκινάει στη συμβολή με τη Λεωφόρο Αθηνών, κοντά στα ΚΤΕΛ. ΌΛος ο δρόμος βρίσκεται στο «κόκκινο», με τα κυκλοφοριακά ζητήματα να φτάνουν μέχρι τη Νέα Χαλκηδόνα.

Αντίστοιχα προβλήματα συναντούν οι οδηγοί και στο κομμάτι της καθόδου, με τα κυκλοφοριακά ζητήματα να ξεκινούν από την Αττική Οδό, όπου εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα έκτακτη ανακοίνωση για την ομίχλη.

Κίνηση τώρα: Δείτε χάρτη

Χάρτης με την κίνηση
Στιγμιότυπο με την κίνηση στους δρόμους | Google Maps

Παράλληλα, αρκετή είναι η κίνηση παρατηρείται σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες λεωφόρους της Αττικής, όπως η Αλίμου - Κατεχάκη, η Κηφισίας και η Μεσογείων.

Έκτακτη ανακοίνωση της Αττικής Οδού λόγω ομίχλης

Έκτακτη ανακοίνωση για τους οδηγούς που θα χρησιμοποιήσουν την Αττική Οδό σήμερα Τρίτη (24/10), εξέδωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται τον οδικό άξονα. 

Η ανακοίνωση αφορά της συνθήκες που επικρατούν στο τμήμα ανάμεσα στον κόμβο Παιανίας και τον κόμβο Αεροδρομίου. Ωστόσο, με νεότερη ανάρτησή της επισήμανε πως η κίνηση πραγματοποιείται με ομαλότητα.

Στην ανακοίνωση της Αττικής Οδού γίνεται λόγος για χαμηλή ορατότητα λόγω ομίχλης στο συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

«Οδηγείτε με προσοχή», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αττική Οδός.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA